De kantine en de verjaardag

Zaterdag 21 februari 2015
Ben naar Xanten inkopen wezen doen maar ik had geen geluk, ik kwam midden in een stortbui terecht en had mijn regenpak niet bij me.
Als ik in Xanten aankom (14:30) is alles dicht want het is zaterdag. Ik heb de banden van mijn fiets laten oppompen (dat ging nog net), daarna geld uit de muur getrokken en terug gefietst naar de camping.

Op de camping aangekomen blijkt het restaurant open te zijn, dat is dus een tegenvaller voor bruin.
Ik ga met 0 °C en stromende regen niet in m’n tentje zitten koken, dus het aangename met het nuttige verenigd en hier zit ik dus potsierlijk in een restaurant, waar een verjaardagsfeestje aan de gang is, mijn relaas van heden te tikken. Overigens ben ik morgen nog op deze camping, want het is weekend en dan fiets ik niet.
Voorlopig is het dat voor vandaag, morgen moet de plaatselijke voetbalclub om een of andere beker voetballen (op grootbeeld tv) dus dan zal er wel het nodige te beleven zijn, aangevuld met bier, dus ik ben van de partij.