Die Enkel Tochter

Dinsdag 03-03-2015
Onderweg naar Wietmarchen wordt ik in een ijssalon door een echtpaar van ±70 jaar aangesproken over hetgeen ik aan het doen ben, de man is internationaal buschauffeur geweest op m.n. Frankrijk. Zij wil graag een foto maken van mijn fiets, maar haar mobieltje doet niet wat het zou moeten doen, ze gaan snel naar huis, om die Enkel Tochter op te halen, en ja hoor na 10 min. zijn ze terug.
Tegen 17:00 uur ben ik in “Pension Hielemann”, waar ik wil overnachten.

Ik ben op de kamer wat bezig met de computer, als de ober vanuit de GastStätte naar boven komt met de telefoon: een of andere journalist wil mij interviewen. Wie weet nou dat ik hier zit?
Er worden wat foto’s gemaakt, en na een klein half uurtje is alles achter de rug.
Hij somt mij nog wat kranten op waarnaar hij het artikel zal opsturen: o.a. “De Telegraaf”, en op mijn verzoek, “Het dagblad voor Noord-Limburg”, is fijn voor Mam, en de dames van “De Torrekoel”.