Diefstal

Helaas ben ik er gisteren niet aan toegekomen om iets te schrijven, gouddieven zijn het huis van mijn moeder binnen gedrongen en hebben haar bankpas en goud gestolen. Ik ben hiermee de hele dag en een stuk van de avond bezig geweest.

Hieronder zal ik in chronologische volgorde proberen weer te geven wat ik zoal tot op heden heb gedaan aan voorbereidingen.

  • Als eerste heb ik een zeecontainer gekocht om mijn meubels op te slaan, het zijn met de hand gemaakte stukken, en voor de prijs die je er op internet voor beurt kan ik net één voor- en achterband kopen, dat gaan we niet doen dus, dan maar opslaan.
  • Verder ben ik diverse malen naar de tropen kliniek in Rotterdam geweest voor de noodzakelijke inentingen, iets van 20 stuks, een dure aangelegenheid dus.
  • Een pijnlijk moment brak aan toen steeds duidelijker werd dat ik mijn motor zou moeten verkopen, enerzijds omdat hij niet al die tijd stil kan blijven staan, en anderzijds omdat ik het geld nodig heb voor het kopen van een fiets & de noodzakelijke uitrusting.
  • Ik heb een tweetal fietsreparatiecursussen gevolgd bij Marten Gerritsen in Kiel-Windeweer.
  • Ik ben diverse malen , naar de voorlichtingsavonden van “de vakantiefietser” in Amsterdam geweest. Deze zijn zeer interessant en leerzaam, Eric en Karin kunnen terug kijken op een fietshistorie waarin zij zo’n 80 landen hebben aangedaan.
  • Het rode kruis in Horst, geeft een cursus EHBO waarvoor ik mij heb aangemeld, je weet maar nooit.

Nou dat was het weer voor vandaag.

Mvrg. Sjaak

Laat een reactie achter