De Proloog en verder

Hallo allemaal

Ik ga beginnen met de “Hanzesteden tocht; dit is een tocht van om en nabij de 3000 km. Deze tocht begint en eindigt in Zaltbommel en slingert zich langs de Nederlandse steden: Hasselt, Kampen, Zwolle, Hattem, Deventer, Zutphen en Doesburg naar het noorden van Nederland, om zijn weg te vervolgen in Duitsland. Hier gaat hij langs de Duitse noordkust tot net voor de Poolse grens, en vervolgens de grens volgend tot even voorbij Berlijn om daarna via het Saarland, Köln en Aachen, terug te keren naar Nederland.

Deze tocht wil ik gaan beginnen ergens in het voorjaar van 2015, en heeft naast het verkrijgen van eelt, tot doel om te kijken of er nog verbeteringen aan de fiets moeten worden aangebracht, en het testen van de overige uitrusting.

Mvgr. Sjaak

Laat een reactie achter