Een dipje, nou en?

Hallo allemaal,

Vaak zit ik op internet te neuzen als het buiten slecht weer is (en ook als het goed weer is) ik zoek dan naar verhalen van andere reizigers die hun ervaringen delen met de hele wereld, dat is héél veel leeswerk, maar wel plezierig. Bij al deze verhalen mis ik toch vaak een kant van het verhaal, en dat zijn die momenten wanneer het reizen niet zo plezierig is.

Een van de momenten wanneer het fout kan lopen is de landsgrens, de grensperikelen die mijns inziens behoren bij het overschrijden van een grens, zowel letterlijk als figuurlijk.

Benno Graas beschrijft in zijn boek “Het aarden Beest”, de ellende die hij heeft ondervonden in Ethiopië, met de stenen gooiende kinderen of de los geslagen honden die je proberen te bijten, met alle narigheid van dien.

Hoe dan ook, af en toe zal ik deze dipjes proberen te omschrijven, dat heb je dus tegoed van mij!

 

Met vriendelijke groet,

 

Sjaak

Laat een reactie achter