Mijn eigen website


Hallo allemaal

Het lijkt heel logisch maar om deze berichten met jullie te delen, vond ik, moest ik een eigen website hebben.

Inmiddels heb ik een bedrijf gevonden welk bereid is mijn website te ontwerpen en bij te houden.

Als het goed is gaat de website eind nov. de lucht in, ik ben ontzettend benieuw hoe e.e.a. er gaat uitzien.

Een van de dingen die ik graag wilde was een wereldkaart van 4 x 2 m aan de wand in de woonkamer. En het is gelukt. Ik heb in Amsterdam een wereldkaart gekocht, bestaande uit 12 losse delen van 100 cm x 70 cm elk. Vervolgens zijn deze kaarten ingescand (gedigitaliseerd) en m.b.v. een programma worden deze losse bestanden “aan elkaar” gelegd en geprint op zeil. De kaart heb ik vervolgens opgespannen in een aluminium buizen constructie zoals de Billboards langs de autowegen. Hier zie je een foto van de trotse eigenaar en zijn kaart in de woonkamer.

T.z.t. komt hier nog wel het e.e.a. bij, maar dat is voor later, alles ineens gaat niet.

Zoals ik reeds in een vorige blog weergaf heb ik een fietsreparatiecursus gevolgd bij Marten Gerritsen, website  “m-gineering” in Kiel-Windeweer (in de buurt van Assen). Ik heb hem gevraagd of hij bereid is om voor mij een fiets samen te stellen en vervolgens te bouwen.

Een fiets die helemaal op mijn/zijn visie wordt opgebouwd van onderdelen die je zelf uitkiest. Hij heeft zich tot mijn grote vreugde hiertoe bereid verklaard, al is het ook hier weer een kwestie van lange adem.

Als laatste niet onbelangrijk punt wil ik nog vermelden dat ik bezig ben met het vinden van een persoon die mij wil helpen met het opzetten van een goede presentatie/reclamecampagne. Ik wil graag zoveel mogelijk mensen warm maken voor het goede doel waarvoor ik wil gaan fietsen. Na lang wikken en wegen heb ik besloten om te gaan voor schoon drinkwater. Ten eerste natuurlijk voor de locale bevolking, maar ook voor mezelf, per slot van rekening kom ook ik in de situatie dat er geen schoon drinkbaar water voorhanden is, en dan heb ik nog de gelegenheid om een waterfilter te gebruiken, terwijl de mensen ter plekke het vuile water moeten drinken met alle gevolgen van dien.

Voor vandaag wil ik afsluiten, en hopelijk tot volgende keer.

De groeten,

Sjaak

Laat een reactie achter