Terug van weggeweest

Hallo allemaal,

Dat is lang geleden dat ik iets van me heb laten horen, en vele zullen misschien gedacht hebben dat ik het bijltje erbij had neergegooid, echter dat is dus niet het geval.

Dat neemt niet weg dat ik me wens te verontschuldigen, voor al die tijd dat ik niets van me heb laten horen.

Bij deze voor al die mensen die voor de zoveelste keer mijn website hebben bezocht, om te zien dat er wéér niets is gewijzigd, mijn verontschuldigingen.

In de afgelopen 2 jaar heb ik echter niet stil gezeten, en dit blog had ik dus uitstekend kunnen gebruiken om jullie op de hoogte te houden van mijn voorbereidingen. Helaas, een gemiste kans.

Ik zal hieronder in het kort proberen weer te geven waar ik mij de afgelopen tijd o.a. mee heb bezig gehouden:

  • Mijn fiets, die door Marten Gerritsen is gebouwd, heb ik in de afgelopen 2 jaar uiteraard regelmatig aan de tand gevoeld om te zien of hij bevalt.
  • Vorig jaar heb ik een fietstocht door Normandië gemaakt, in 2014 was het 70 jaar geleden dat de geallieerden de   bevrijding van Europa inzetten met de landing op de invasiestranden in Normandië.
  • Diverse beurzen zoals de Bike-Motion, bezocht om te zien of er iets bij is wat ik kan gebruiken.
  • Voor de verandering een nieuwe websitebouwer in de arm genomen. De site is compleet veranderd en het support is 1 op 1. Deze keer móét het lukken.
  • Momenteel ben ik bezig met de voorbereidingen voor de Hanzesteden tocht, en ik zal vanaf vandaag elke dag in deze blog  schrijven over het wel en wee waar ik mee bezig ben. Beloofd!!

Met vriendelijke groet,

Sjaak

Laat een reactie achter