Vrijdag de 13de

Hallo allemaal,

Eindelijk ben ik dan vertrokken op vrijdag de dertiende nog wel, dat is toch de goden verzoeken.
De eerste camping die ik aandeed was “gesloten” en wat ik ook praatte, zelfs voor een klein tentje was er geen “plaats”. De regeltjes hé.
Het liep tegen half vijf en ik wilde van de straat af, vanwege de temperatuur die snel daalt als de zon
achter de horizon verdwijnt.
Ik kreeg van de onwillige camping juffrouw nog wel een adres van een B & B, de enige mogelijkheid die over bleef, gelukkig hadden zij nog wel plaats.
Achteraf gezien was dit geen verkeerde keuze, men had de zaakjes goed voor mekaar.
Aangezien ik nog wat boodschappen moest doen besloot ik een nacht langer te blijven.

Op zondagmorgen ben ik weer op de fiets gesprongen en heb mijn route vervolgd.
Op de computer had ik gezien dat de eerst volgende camping 50 km verder op mijn route lag, ik had zo mijn twijfels, als ik dat maar haal. 50 km is ver met zadelpijn, en zo geschiedde, bij paaltje 25 was het einde verhaal. In het dorp was een pension voor niet te veel geld, dus dat maar gedaan, ook hier heb ik, om het achterwerk rust te geven een dag extra aan mijn verblijf toe te voegen.

Vandaag dinsdag 17 februari ben ik terecht gekomen op een camping met allemaal jaar staanplaatsen
(mooie huisjes) dat wel maar niet voor mij, en alles dicht dus eten op camping zit er niet in, maar 300 meter verderop is een Gasthaus , waar het niet duur is volgens de campingbeheerster, dus daar mijn geluk geprobeerd.
Het eten was goed.
Ik zal het maar aanloopproblemen noemen, maar morgen moet ik toch echt voor mezelf gaan koken, want elke dag uit eten kan bruin niet trekken. Zo mensen dat was het weer voor vandaag, ik moet ermee kappen, want de soep komt eraan.
Tot schrijfs,

Sjaak